Doprava zdarma již od 699,-

Jak dlouho je kratom v krvi

obsah článku

 

Co se děje s tvým tělem jakmile se tato “zázračná” látka dostane do tvého krevního oběhu? A jak dlouho čeká než se s něj zase dostane? Pojďme se na toto téma kouknout více podrobněji.

Kratom v krevním oběhu

Když se kratom dostane do tvého krevního oběhu, tak zde začínají složité procesy, které interagují s různými biochemickými cestami v tvém těle. Alkaloidy kratomu se začnou vázat na opioidní receptory v mozku a to způsobí řadu účinku jako třeba mírnou stimulaci či třeba intenzivní sedaci. Tyto vazby právě vyvolávají pocity jako třeba euforii, úlevu od bolesti či koncentraci apod. Kratom také ovlivňuje v těle neurotransmitery jako právě serotonin a dopamin a to má velký dopad na tvoji náladu. Díky metabolismu tvého těla se postupem času kratom z těla vylučuje a účinky odcházejí.

Jak dlouho je kratom v krvi

Je dobré si říct, že u každého jedince to bude trochu jinak. Jsou zde faktory, co to mohou ovlivnit. Hlavně jde o dávkování, četnost užívání a tvůj metabolismus. Všeobecně je to však cca 24-48 hodin po posledním užití. Pokud ale užíváš kratom často a ve velkých dávkách, tak doba po kterou je kratom v krvi může být klidně delší jak týden.

Co když mě zastaví benga

I to se může stát, tím že kratom není jinak extra regulovaný, tak mnoho uživatelů na kratomu řídí. Při policejní kontrole však nic nenalížeš, protože tyto testy poznají jen narkotika a metabolity. Tzn. opiáty, THC, kokain, amfetaminy. Takže můžeš být úplně v klidu. Ale určitě bych se policajtům nechlubil, že jsi na kratomu. Nevíš jaký názor na to mají, tak ať ti nedělají zbytečně problémy. To platí i pro testy od zaměstnavatele, ten taky nic nepozná.

Kratom v těle

Kromě krve se kratom dá zjistit třeba i z moči, slin a vlasů. V moči se kratom vyskytuje po několik dnů, zatímco z vlasů se dá poznat až několik měsíců. Avšak s těmito testy se pravděpodobně nikdy nesetkáš, uvádíme to pouze jako zajímavost.

Článek je pouze informativního charakteru. Podle legislativy ČR není kratom schváleným výživovým doplňkem, či potravinou. Jedná se pouze o sběratelský předmět. Pokud si kratom chceš zakoupit právě pro sběratelské účely, můžete si vybrat zde.