Doprava zdarma již od 699,-

Nejsilnější kratom

obsah článku

 

Nejsilnější kratom hmmm? To závisí minimálně na dvou pohledech. Samozřejmě, každý prodejce Ti bude tvrdit, že tenhle a tenhle kratom je ten nejsilnější, protože ho prodává právě on. Pojďme se tomu ale společně kouknout na zoubek.

Rozdělení síly kratomu

Kratom musíme rozdělovat minimálně podle dvou “parametrů”. To je druh kratomu a také odrůda.

Nejsilnější kratom podle druhu

V rychlosti máme asi 5 druhů kratomu. Ty nejznámější jsou asi 3: červený kratom, bílý kratom a zelený kratom.

Červený kratom

Pokud chceš hodit do chillu nebo zmírnit nějakou silnější ať už fyzickou nebo psychickou bolest, tak červený kratom je přesně pro tebe. Má ze všech kratomů nejvíce relaxační a sedativní účinky.

Bílý kratom

Volba č.1 pro Tebe, pokud chceš být energetičtější a soustředěný. hledáš motivaci či lepší náladu. Možno využít i jako pre-workout před tréninkem.

Zelený kratom

Účinek je něco mezi červeným a bílým kratomem. Prostě zlatá střední cesta, která je stimulující, ale zároveň uklidňující.

Nejsilnější kratom podle druhu je právě červený kratom, který tě hodí do chillu a stav je právě sedativní a uklidňující.

Nejsilnější kratom podle odrůdy

Soutěž o nejsilnější kratom na plné čáře vyhrává odrůda Maeng Da, v těsném závěsu za ním je odrůda Bali a třetí místo získává Malay.

Maeng Da

Původ: Thajsko, Indonésie, Malajsie

Charakteristika: Odrůda Maeng Da je nejsilnější kratom z podle účinků. Je to kombinace energizujících a analgytických účinků.

Účinky: Zvýšená energie, úleva při bolesti, lepší nálada

Red Bali Kratom

Původ: Bali, Indonásie

Charakteristika: Red Bali má jedny z nejvíce silných sedativních účinků. Je to topka mezi uživateli hledající lepší spánek a úlevu od bolesti.

Účinky: Relaxace, lepší spánek, úleva od silné bolesti

Green Malay Kratom

Původ: Malajsie

Charakteristika: Malay se vyznačuje dlouhotrvajícími účinky. Človek po požití je plný energie, má zlepšenou náladu a menší bolest.

Musíš však zkoušet

Na každého kratom působí trochu jinak. Záleží na mnoha faktorech jako třeba tvůj metabolismus a hlavně i jak velkou dávku si dáš. Proto na první odzkoušení doporučujeme sáhnout po Maeng Da. To je jednička a pak už záleží jen na tobě jaký chceš stav, jestli právě energetický a koncentrovaný, tak zvolíš bílý kratom nebo jestli chceš něco na chill a bolest, tak zvolíš červený kratom a pokud chceš něco mezi tak zelený kratom.

 

Článek je pouze informativního charakteru. Podle legislativy ČR není kratom schváleným výživovým doplňkem, či potravinou. Jedná se pouze o sběratelský předmět. Pokud si kratom chcete zakoupit právě pro sběratelské účely, můžete si vybrat zde.