Doprava zdarma již od 699,-

Zelený kratom účinky

obsah článku

 

Zelený kratom patří mezi 3 nejprodávanější druhy kratomů. Liší se svými účinky a využitím. V tomto článku se tomu podíváme pořádně na zoubek.

Co je zelený kratom

Zelený kratom je jeden z hlavních “druhů” kratomu. Nejpoužívanější jsou právě zelený, bílý a červený kratom. Názvy nejsou podle barev listů, ale podle “žilek”, které jsou na listech. Od zelených žilek je právě odvozen zelený kratom. Zelené žilky mají hlavně listy, které značí to, že rostlina stále dozrává. A v této fázi se právě sklízí zelený kratom.

Účinky zeleného kratomu

Pro pochopení účinků zeleného kratomu je potřeba si říct i to jaké mají účinky červený i bílý kratom. Je to z toho důvodu, že zelený kratom je takový hybrid, no prostě univerzální. Zatímco červený kratom je oblíbený pro svoje sedativní účinky, tak bílý kratom je oproti tomu spíše energizující a “soustředěný”. A tím pádem zelený kratom je něco mezi. Máte jak pohodový stav, tak i zároveň mírně energetický.

Mírně zvýšená energie a koncentrace

Lehce zvýšená energie, kdy máte i lepší koncentraci bez nějaké nervozity či roztěkanosti… Jen taková “podpultovka”... Hodně lidí s ADHD právě používá kratom kvůli koncentraci. Dle jejich slov nejsou schopni normálně se na něco soustředit více jak pár minut a na kratomu jde soustředěnost počítat klidně na hodiny.

Lepší sociální zapojení

Ideální pro introverty nebo nemluvky. Zelený kratom mnoha lidem pomáhá lépe a srozumitelně vyjadřovat myšlenky a také více se zapojovat do konverzací. Hodně lidí právě kvůli tomuto účinku vysadilo alkohol a nemusí se pátky opíjet jen proto, aby byli zábavní.

Úleva od bolesti

Je to mírná úleva. Pokud máte silné bolesti, raději vyzkoušejte červený kratom, který je pro bolesti jako dělaný. Zelený kratom Vám také uleví od bolesti, ale účinky jsou méně intenzivní.

Lepší nálada

Zlepší se Vám částečně nálada. Zelený kratom má pozitivní účinek, pokud se chcete cítit o trochu lépe a šťastněji.

Dávkování zeleného kratomu

Pokud chcete užívat zelený kratom, tak je potřeba i správné dávkování, protože se může stát že to přeženete a můžou se dostavit negativní účinky. Pokud žádnou zkušenost s kratomem nemáte nebo jste začátečník tak se řiďte pravidlem čím méně, tím lépe. Začnete s malým množstvím. Pokud ale chcete přesný návod, tak u zeleného kratomu by dávkování nemělo překročit 0,05 g kratomu na jedno kilo vaší váhy. Resp. pokud vážíte 70 kg, tak dávka by měla být 3,5 g. více o dávkování v tomto článku.

Článek je pouze informativního charakteru. Podle legislativy ČR není kratom schváleným výživovým doplňkem, či potravinou. Jedná se pouze o sběratelský předmět. Pokud si kratom chceš zakoupit právě pro sběratelské účely, můžete si vybrat zde.